Sc-heerenveennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Ultiem avondje voetbal kijken doe je zo

Ultiem avondje voetbal kijken doe je zo Niets boven een potje voetbal kijken, alleen of met je maten. Hoe je dit optimaal invult? Dat lees je in dit artikel.

Comfort

Plof neer op je zachte sofa, beetjes omhoog en plaats jezelf in de ultieme relaxhouding. Het is dus belangrijk dat de ruimte waar jij voetbal kijkt voorzien is van de nodige comfort. Bezoek verschillende woonwinkels en test stoelen en banken waar jij heerlijk in weg kunt zakken. Enneh, dat zachte dekentje mag dan wel vrouwelijk zijn, fijn is hij wel!

Van alle gemakken voorzien

85e minuut, een loeispannende wedstrijd en in het scherpst van de snede kamp je met een leeg glas drinken en een droge keel. Belangrijk dus dat je van alle gemakken bent voorzien. Zorg voor een goed gevulde koelkast met voldoende bier, kaas, worst en blikken frisdrank.

Technologie

Je tv kan niet groot genoeg zijn. Hoe groter je tv, hoe beter je een wedstrijd van jouw favoriete club kunt bekijken toch? Een surround stereo systeem geeft je dat extra gevoel. Dat gevoel alsof je er live bij bent. Bespaar hier dus vooral niet op!

Rustactiviteiten

Dat de spelers een kwartier uitrusten, betekent niet dat jij 15 minuten lang niets hoeft te doen. Zorg voor vermaak tijdens de rust door middel van een pool- of tafelvoetbaltafel, dartbord of airhockeyset. Niet alleen leuk, ook maak je indruk op je vrienden. Speur marktplaats af en scoor jouw favoriete spel voor een prikkie!

Privacy

Wanneer jouw voetbal-kijk-kamer tiptop in orde is, wil je natuurlijk niet gestoord worden door voorbijgangers. Hierom is het belangrijk om voldoende privacy in huis te halen. Kies voor raambekleding die voldoende daglicht binnenlaat maar pottenkijkers het nakijken geeft. Een roljaloezie of vitrage op maat zijn in dit geval ideaal. Met deze raamdecoratie weerhoud je weerkaatsend daglicht op je tv scherm en behoud je toch voldoende privacy! Beentjes omhoog, een natje en een droogje ernaast en genieten maar!

Sc-heerenveennieuws.nl

Bezoek Sc-heerenveennieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over SC Heerenveen van Heerenveen. Blijf op de hoogte van de laatste SC Heerenveen transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens SC Heerenveen wedstrijden.

Sc-heerenveennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Sc-heerenveennieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Sc-heerenveennieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Sc-heerenveennieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.