Sc-heerenveennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Kan Joey Veerman weg bij SC Heerenveen?

Veerman heeft laten weten dat hij niet meer blij is bij zijn huidige club SC Heerenveen. Het probleem is dat hij van Heerenveen niet mag vertrekken doordat hij nog een 3-jarig contract heeft lopen. De middenvelder heeft al laten weten dat als het dit jaar niet lukt, hij het volgend jaar weer gaat proberen.  

Elke zomerstop wordt er weer volop gespeculeerd over transfers. Het is zo'n groot fenomeen, dat er zelfs rijkelijk op transfer gewed wordt. Grote bookmakers durven helaas nog geen odds te publiceren over een mogelijke Veerman transfer.

Feyenoord

Ondanks dat Veerman nog een contract heeft bij Heerenveen, lijkt er toch een oplossing gevonden te zijn voor een eventuele transfer. Feyenoord heeft aangegeven graag een spelersruil te willen doen. De Rotterdamse club heeft niet genoeg budget om Veerman binnen te halen waar een prijs van 10 miljoen euro tegenover staat, maar willen de middenvelder graag ruilen tegen een spits. Omdat Heerenveen juist aanvallers nodig heeft, lijkt dit een slimme zet te zijn. 

Aanvallers

De aanvallers die Feyenoord zou kunnen ruilen om zo de middenvelder binnen te halen zijn onder andere Mark Diemers, Joao Teixeira, Ridgeciano Haps. Ook Bryan Linssen, Robert Bozenik, Naoufal Bannis en Dylan Vente zouden opties kunnen zijn. 

Andere biedingen

De Italiaanse club Hellas Verona heeft interesse getoond in Veerman, net als de Schotse club Rangers. Maar SC Heerenveen wou 10 tot 12 miljoen euro voor Veerman, terwijl de biedingen van de beide clubs veel lager waren. Veerman was gefrustreerd dat hij door deze geldkwestie niet weg kon bij SC Heerenveen. Hij is nu blij met de optie die Feyenoord aan heeft geboden.

Sc-heerenveennieuws.nl

Bezoek Sc-heerenveennieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over SC Heerenveen van Heerenveen. Blijf op de hoogte van de laatste SC Heerenveen transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens SC Heerenveen wedstrijden.

Sc-heerenveennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Sc-heerenveennieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Sc-heerenveennieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Sc-heerenveennieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.